Jinx?!

Jinx! Jag skrev i går om hur jag inte varit förkyld på evigheter, och tror ni inte att jag vaknade i morse och kände mig tjock i halsen och lite rinnig i snoken? Vad fasen. Jag kanske kom att tänka på det för att något var fel, men jag hoppas att det inte utvecklas till något värre. Har känt mig som om att jag är på väg att bli förkyld någon gång tidigare i år, men det gick över senare samma dag eller dagen efter. Det kan ju vara den där gamla infektionen som spökar också, jag ska försöka få en tid för att kolla upp det nu i veckan. Eller så är det något jag är allergisk mot i stugan, det brukar bli problem på sensommaren med kliande ögon och rinnande näsa.

I går var det i alla fall en riktigt bra dag. Det var strålande sommarväder på förmiddagen, så det blev bad med vovven. På kvällen blev det en ordentlig fest hemma hos ”svärisarna”. De har varit på västkusten några dagar och kom tillbaka med de godaste räkorna jag ätit på en halv evighet, och det gick bara inte att sluta äta. Hade matkoma efteråt och orkade inte med ett enda dugg mer än att slöglo på en film.

Rökta räkor från Feskekyrkan i Göteborg. Jinx!

Den här helgen har jag tänkt umgås med R om det går, det ska vara bra väder åtminstone i dag och han har gått med på att bada. Vi har inte paddlat iväg någonstans eller hittat någon bra badvik på hela sommaren, men med lite tur kan vi göra det i dag. Bara inte den där jäkla halsen blir sämre. Don’t jinx it…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/jinx/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.