Klänning och kräftor!

Skitväder. Spöregn, blåst. I förmiddags var det hyfsat fint, så jag hängde med ”svärisarna” när de skulle in till stan. Blev avsläppt i den lilla Köpingen och gjorde några ärenden. Köpte mer papper till mina akvareller.

Akvarellset, block, färg och penslar. Att måla de enkla tingen kan vara svårast

Sen kollade jag på lite kläder och hittade en tunn, långärmad tröja som går ner en bit över röven. Blir finfint eftersom jag sällan använder vanliga byxor, bara leggings, och det går ju inte att ha något som slutar i midjehöjd till. Folk ser ut som om de går i pyjamas ibland när de använder leggings, och så tänker jag inte spöka ut mig. Och så hittade jag en bra klänning också som var både skön och snygg.

Fick ett par presentkort i klädkedjan för några månader sedan, och det har räckt i en halv evighet. Riktigt bra faktiskt, för av någon anledning lyckas jag nöta ganska hårt på kläderna jag har. Katten gör ju inte direkt saken bättre heller, när han alltid sitter i mitt knä. Sen var det dags för den lite tråkigare shoppingen – lite från systemet till helgens kalas och så mat. På fredag blir det kräftor, då jäklar. Vänta, det är ju i morgon! Ha, bäst att de får tina en stund, jag har inte alls någon koll på dagarna.

Det är Rs fel, han kom hem i måndags, var ledig i tisdags och började jobba igen i går, alltså borde det vara tisdag i dag. Men icke. Bra, då är det snart helg, och jag får klä upp mig – hurra! Det blir nog min nya klänning och ett gäng snygga accessoarer till, för kräftorna bryr sig ju verkligen om hur snygg jag är när jag äter dem…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/klanning-och-kraftor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: