Knölig skinka!

Vet ni vad jag verkligen avskyr? När man ska försöka ta ett par skivor skinka ur paketet, och de är både ihoprullade och ihopvikta så att det liksom bara är en knölig bunt av skivor. Eftersom de är så tunna så går de självklart sönder, och det är nästan omöjligt att få ut en hel skiva skinka. Det är ju helt förjävligt för att vara ett i-landsproblem. Särskilt när man är en smörgåsfascist, som jag.

Jag brukar vanligtvis inte äta smörgåsar särskilt ofta, men nu har jag inte orkat laga någon mat. Både i går kväll och i dag har jag kalasat på ett par smörgåsar, och de har haft lågt betyg på smörgåsskalan. För det första hade en påse örter i frysen gjort så att brödet luktade örter i stället för bröd, för det andra så hade jag bara ett pålägg förutom smör (skinka, det ska helst vara någon grönsak också och så kanske ost eller senap), och för det tredje så trasades pålägget sönder och det gick inte att täcka brödet perfekt. Grrr. För det ska ju vara pålägg överallt, som på de här smörgåsarna med leverpastej.

Smörgås med leverpastej

Tycker att de där tunna skivorna av skinka är de godaste, för det får inte vara för mycket på smörgåsen och de är prisvärda, men det här håller ju inte. De kan ju inte göra skivorna så tunna att de inte går att få ur paketet, någon måtta får det vara. Kan de inte börja sälja ganska tunna skivor av skinka i stället?!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/knolig-skinka/

2 kommentarer

    • Farsanaugusti 3, 2015 kl. 00:55
    • Svara

    Perssons?

    1. Ja.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.