Kycklinglårfilé

Vad sägs om kycklinglårfilé från Kronfågel? Den här annonsen från Daglivs var med i DN i går, men man får passa sig. Det är ju många som inte äter vissa sorters kött av flera olika anledningar, men jag har ingen aning om hur de ska förhålla sig till den här maten som Jesper erbjuder på den stora, välsorterade köttavdelningen.

Kycklinglårfilé, Sverige, Mörad, i bit, av gris

Kycklinglårfilé gjord av gris

Gris? Jaha, där ser man. Är det lite som lasagnen med hästkött, eller i vissa fall oidentifierbart kött? Märkligt att de inte korrekturläser annonserna när de är i så pass stora kampanjer som i DN. Undrar om folk i allmänhet ens lägger märke till felet, jag skulle tro att de flesta inte läser mer än priset. Min faster har i alla fall koll, för det var hon som hittade annonsen och tipsade mig – tack för ett gott skratt!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/kycklinglarfile/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • monicaaugusti 17, 2015 kl. 17:35
  • Svara

  Kyckling med knorr!

  1. Haha!

  • Farsanaugusti 17, 2015 kl. 18:12
  • Svara

  Dom har kanske bara stavat fel? Det ska nog stå “mördad av gris”. Alla kan inte vara vänner. Och betänk att det bara är omkring 90% kyckling i paketen!

  1. Så kan det i och för sig vara.

 1. Haha, underbara Daglivs. Måste lätt vara bästa affären i innerstan. Men de är däremot inte bäst på tryck, blir ofta lite roliga fel.

  1. Ja, nog är det en bra affär! Det är första gången jag ser någon av deras annonser, jag bor på fel sida av stan, men jag fick mig ett gott skratt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.