Laddat inför vintern!

I går kväll blev jag rastad med vännerna! Skulle träffa en gammal kompis som bor i Kina men är hemma i Sverige och hälsar på ett par veckor. Det var aktiviteter ute på eftermiddagen och mat med uppiggande dryck på kvällen, och jag orkade självklart inte vara med på allt. Vi tog med pajen (som åkt på taket en bit) och lite bubbligt att dricka, och åkte hem till bästa M. Det var väldigt trevligt, men jag kände mig lite bakom flötet hela kvällen av medicinerna. Hade ju åkt bil från lantstället innan.

Och i morse åkte vi ner igen. Stannade på vägen för att ekipera oss lite, för strumporna i lådan hemma börjar bli alldeles för omaka, och ingen vet ju vem fasen det är som snor alla strumpor efter de tvättats och torktumlats. Strange. Hittade två par thermoleggings också, bara 40 spänn styck! De var riktigt sköna, så nu kan jag kassera ett par eller två som börjar ge upp och få hål efter kattens gos. Uppladdningen inför vintern har börjat.

Thermoleggings och strumpor, har laddat inför vinternThe ultimate heater that makes you feel good and extra warm.

Det har inte varit något direkt superväder i dag, så från och med att vi kom fram tills nu har jag knappt gjort ett dugg. Ätit ett par mackor, om det nu räknas. Ska sätta igång med middagen strax, och så ska jag försöka hitta ett bra motiv att måla av. Har lite idéer, men behöver bra vinklar, bra ljus och kanske en lite stadigare hand. Vi får se. Nä, nu är jag hungrig. Det blir en thailändsk maträtt, sås på kokosmjölk med lök, vitlök, ingefära, chili, lime, limeblad och citrongräs. I det kan man ha vad fasen som helst, i dag blir det fläsk och vattenkastanjer.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/laddat-infor-vintern/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.