Låter gästerna städa

I dag får jag äntligen besök, bästa E kommer från Norrland och hälsar på i några dagar. Det passar ju alldeles utmärkt nu när R är i Spanien några dagar och jag inte har något inplanerat, och dessutom får jag hjälp med lite saker som att handla. Och dammsuga, men det har jag redan förvarnat om. Bakade lite kakor i går som jag kan muta med, men jag behöver inte muta honom för att få hjälp. En del städar innan besöket kommer, jag väntar tills gästerna har kommit och ber dem göra det. Heh.

Vi har inte ett dugg inplanerat, så vi tar det som det kommer beroende på väder och ork. Jag har knappt varit i stan och gjort något på hela sommaren, förutom några konserter, så det skulle faktiskt vara skönt med lite stadshäng ett tag. Kan lika gärna sitta på en trevlig uteservering någonstans och babbla som att göra det hemma. Kanske till och med hellre ute, för att se lite folk. Sjukhushäng och regn är inte direkt inspirerande. Det känns som om jag har sett ut så här mer eller mindre hela sommaren.

Arga Klara på sjukhus. Är frisk nog att skämta. Ser fram emot gästerna.

Har knappt varit ute på ett par dagar, trots det strålande vädret. Har inte haft något särskilt att göra eller ens några ärenden ute på stan, och ibland känns det inte okej att åka själv. När det gör så ont någonstans att jag inte klarar av en del situationer, och så är det i axeln nu. Högerarmen har haft väldigt dålig funktion ett par dagar, och det blir väldigt svårt när man är själv. Allt från att öppna en dörr till att laga mat kan gå helt åt helvete. Tur att E är bra på att laga mat, jag tror att vi kommer att käka jävligt bra de här dagarna. Helt klart bättre än den där pytonormen vi kalasade på sist vi sågs… Ja, nu jäklar ska jag ha en bra helg!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/later-gasterna-stada/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.