Min katt fyller 14!

I dag fyller min älskade katt-skatt år. Han blir 14, och än så länge har han klarat sig helt utan blessyrer eller sjukdomar. Han är inte så pigg på att träffa någon annan än mig, och flyger i luften när han blir skrämd av något, men han är verkligen en morsgris och sitter helst i mitt knä och purrar mest hela dagarna. Trots små nålhål i benen där han sitter och trampar med klorna, trots oändligt antal förstörda leggings och toppar, så är det bara underbart mysigt. Jag hoppas att han får en fin födelsedag, trots att han inte vet om att något sådant existerar och jag inte är i närheten.

Arga Klara med sin svarta katt Bacon

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/min-katt-fyller-14/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.