Oväder!

Jäklar vilka oväder som drog förbi här i går kväll! Det kom en rejäl störtskur på dagen, och framåt åttatiden på kvällen blev himlen helt gulsvart, och det kom både hagel och åska. Jag hade precis varit ute en sväng och hann med nöd och näppe in, innan vädret gick från hyfsat fint till riktigt dåligt på fem minuter. Jag är helt säker på att jag läste något om att sommarvärmen skulle komma i slutet av den här veckan, men det tror jag inte förrän jag ser det. Kul för alla som börjar jobba nu, vilket tråkigt semesterväder!

Regn

Det var varmt någon vecka innan jag hamnade på sjukhus, men sedan dess tror jag inte att det har varit riktigt fint väder en enda hel dag. I kväll verkar det i alla fall bli hyfsat, och jag är glad så länge det är uppehåll. Ska iväg och kolla på Lenny Kravitz på Gröna Lund i kväll, med eller utan sällskap. Bästa M börjar jobba i dag, men han kanske ville följa med. Kanske jag går själv, kanske R följer med. Det blir bra i vilket fall som helst. Men nu har jag lite jobb att ta igen sen förra veckan, fram med kaffet!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/ovader-2/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.