R hemma och håret klippt!

I går åkte jag och R till stan tillsammans för första gången på evigheter. Han har ju jobbat och varit utomlands, och innan det låg jag på sjukhus. Semestern tillbringade vi på lantstället, och han har utgått därifrån till jobbet. Vi hade några ärenden, jag skulle klippa håret och han ville kolla på en eventuell ny hobby. Vi började med att kolla på skor till honom – han säger att han har skor för alla tillfällen, men när de tillfällena inträffar så har han bara jobbarskorna eller gympadojor. Märkligt. Han ville i alla fall inte köpa några skor den här gången heller, så vi gick och fikade i stället. En gigantisk cappuccino och en ljuvlig morotsmuffins på Espresso house, det är det bästa fikat för tillfället. Och nej, de sponsrar mig inte. Tyvärr, kan jag ju tillägga.

Cappuccino, kaffe

Sen gick vi runt och kollade på lite saker R behövde, men han hittade ingenting. Gick till en liten specialaffär i Gamla stan, det stod på dörren att de hade lunchstängt till 14.15, men när ingen hade dykt upp nästan en halvtimme senare så fortsatte vi vidare. Det stod en kille där och väntade, han hade fått meddelande om att han kunde komma 14.15 för att hämta upp grejer han beställt, han verkade inte heller så glad. Jag hade inte gått därifrån med grejerna för fullt pris, eller inte alls.

Sen var det dags att klippa håret. Bara lite, för på vägen sa R att han skulle tycka att det vore trevligt om jag hade lite längre hår. Jaha, okej. Det var ett par år sedan sist, men jag kan väl testa. Toppade håret och klippte det så att det kommer att se någorlunda ut på vägen dit, men det blir nog ganska mycket fågelskrämma ett tag. Nåväl. Det var lite fler förändringar i går, mer om det sen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/r-hemma-och-haret-klippt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.