Stekhet lägenhet!

Sådärja, en dag i en stekhet lägenhet med massor att göra, men inte fått ett dugg gjort. Har lite kvar att packa upp och en hel del att tvätta, men det fick vänta. Och det gör inte ett skit, så det så. Har skapat lösa planer för finbesök från Norrland framåt helgen, och jag ska försöka kolla om det inte händer något kul på stan då. Om inte, så får vi väl hitta på något kul själva, eller bara löka framför en bra konsert och en burk kakor.

Jag har verkligen en stekhet lägenhet de dagarna när det är som varmast och solen ligger på hela dagen. Har varken gardiner eller persienner i köks- och matrumsdelen. Visserligen står solen för högt för att lysa direkt in så här års, men det är sol från alla håll. Och det spelar ingen roll att jag har fönster öppna överallt där det går, för det är 28 grader ute och 29 inne. Men det är ju faktiskt strålande fint och jag borde skylla mig själv som inte varit ute. Har dragit för de tunna, ljusa gardinerna vid vardagsrummet, men det verkar inte göra någon skillnad.

Läshörnan i min lägenhet. Stekhet på sommaren.

Ska kanske se om jag kan lyckas hitta på något i morgon. Det är lite svårt nu när de flesta har börjat jobba och R är borta, för jag är egentligen inte särskilt upplagd för att strosa runt på stan ensam. Inte här i närområdet heller, men det tänker jag göra ändå. Man vet aldrig när det blir varmt igen, dessutom måste jag till Apoteket och hämta ut ett gäng piller. Utemöblerna till min balkong står på vindsförrådet, och nycklarna dit är inlåsta i kassaskåpet. Även om jag lyckas få upp kassaskåpet orkar jag inte kånka fram en stol. Bah.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/stekhet-lagenhet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.