Tar semester i dag

I går blev det en helt ledig dag. Eller egentligen inte, hade lite pappersjobb att fixa, en faktura att skicka och så låg jag lite efter med annat jobb efter de här dagarna när jag har haft besök, men nu är det klart. Jag gjorde i alla fall ingenting som var särskilt betungande i går. Hade kvar en matlåda från häromdagen, så jag behövde inte ens laga någon mat.

I dag har jag större planer. Måste ner till postombudet och hämta ett brev som var för stort för att få plats i brevlådan, och jag har ingen aning om vad det kan tänkas vara för något. Man blir ju nyfiken på vad det kan vara för något, så det är klart att jag måste göra det nu på förmiddagen. Ska boka en tid på vårdcentralen också, för min husläkare sa att han skulle höra av sig om det innan han gick på semester, men det hände aldrig. Inte heller blev intyget färdigt, trots att det var maj när vi började. Det är två sidor med sammanlagt 12 frågor det handlar om, inte någon sån här lunta som de jag skickat in förut.

Överklagande, ansökan om handikappersättning, till Kammarrätten. Ritualen upprepas.

Min handläggare från Försäkringskassan, som jag träffade i början av sommaren, ringde och frågade när det kommer och hur länge det kan tänkas ta innan jag får träffa läkaren igen. Ingen aning. Inte för att det spelar någon större roll, för jag vet inte ens om vi kommer ha fem minuter över till att skriva det där intyget när vi väl ses. Det har ju hänt andra saker i sommar som är mer akuta, och oavsett hur bra min husläkare än är så har han ingen aning om hur jag mådde när jag behövde köpa de hjälpmedel jag har, och han är verkligen ingen expert på EDS och kan inte ens avgöra vad jag behöver nu. Hur som, förutom de sakerna är nog det enda jag egentligen behöver göra att starta en tvättmaskin. Kolla av planerna inför helgen. Lägga upp benen och inte gå omkring i onödan. Semester i dag, det blir bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/tar-semester-i-dag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.