Björnbär och planer

Urk, tråkdag. Jag hade fått intrycket att jag och R skulle hitta på något, men som jag även anade kom det en massa annat i vägen. Bygga något, flytta på saker, städa, packa. Jag väntar fortfarande, men jag skulle tro att det mesta är stängt efter att vi har käkat middag och kommit härifrån. Dessutom kan vi ju inte göra något särskilt länge när vi har mat med oss i bilen. Poängen med att följa med och stå ut med resorna var ju för att få träffa R, men han har annat för sig.

Satt ute en stund, men trots det underbart vackra vädret så drog det lite kallt. Inte bra, särskilt inte om jag ska sitta i en bil ganska länge om en stund. Men när det var vindstilla så var det riktigt skönt och somrigt. Det blir nog inte många fler såna här helger, för hösten kommer fort när den väl kommer. “Svärmor” kom över med en burk björnbär hon plockat från en buske på tomten, de verkar vara sena i år också. Björnbär Jag brukar inte vara så förtjust i björnbär, för de man köper frysta smakar ju inte ett enda dugg. Man blir alltid så besviken, för de är ett av de vackraste bären, men det smakar på sin höjd lite syrligt och knaprigt av alla kärnor. Och hur ofta stöter man på en buske med björnbär i stan? Aldrig. Exakt lika sällan som man har råd att köpa färska björnbär. Jag blev faktiskt glatt överraskad av bären, de smakade lite mer än bara surt, och de hade riktig smak av björnbär. Mer än så kan jag inte beskriva det, men det var gott. Tydligen svårplockat på grund av alla taggar också. Mja, snart måste vi fixa något att äta här, vi får se vad vi hittar på sen. Om något.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/bjornbar-och-planer/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.