De sexigaste namnen

Det finns en sida som säljer sexleksaker, Sinful.se, som har gjort en ganska rolig undersökning! De har skapat en namngenerator genom att analysera 50000 köp av sexleksaker från sinful.se. Ju högre genomsnittsköpet är för varje namn, desto högre placeras det på skalan över de “sexigaste namnen“, och det innebär alltså att de namn som är högst upp på topplistorna för respektive kön är namnen som i genomsnitt gör den största beställningen när de handlar, jämfört med andra namn. Så då undrar man ju direkt vad de som gör de största eller flesta köpen heter!

Män, 1-10: Jens, Knut, Lars, Einar, Torsten, Arne, Lars-Göran, Kjell, Anders, Per.
Kvinnor, 1-10: Birgitta, Paula, Inger, Margareta, Helén, Ann-Mari, Gabriella, Kerstin, Eva, Clara.
Totalt, 1-10: Jens, Knut, Lars, Birgitta, Einar, Torsten, Paula, Inger, Arne, Lars-Göran.

Haha, det känns som det inte alls är vår generation, snarare våra föräldrar! Det finns ju knappt någon under 30 som heter dubbelnamn som Ann-Mari eller Lars-Göran nu för tiden. Men det var lite lustigt att Clara kom på tionde plats för kvinnor, för jag hann bli vuxen innan det blev populärt att ge barn det namnet, och jag har knappt träffat någon i min ålder som heter så. Visserligen är det inte med min stavning – använder man K i Klara som jag stavar det så hamnade mitt namn bara på plats 70.

Visserligen är det väl inte så pjåkigt, för jag kollade syrrans namn – ett betydligt vanligare namn i vår generation – och hon hamnade bara på plats 384! Man kan jämföra sitt namn med andra människor också, och när jag jämförde mitt namn med syrrans så fick jag det här meddelandet (syrran benämns som X):

Grattis Klara. Det är kanske på tiden att du tackar dina föräldrar för att de har döpt dig till något så pass sexigt som Klara. Du är nämligen 31% sexigare än de som heter X.

Haha! Nej, det är inte vetenskapligt och det fyller ingen funktion, och jag vet inte om jag skulle kalla några av namnen på listan (förutom Clara) för de “sexigaste namnen“, men det var lite roligt. Kolla ditt eget namn och jämför med andra på Sinfuls namngenerator!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/de-sexigaste-namnen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.