En fluffig svans

När vi gick förbi Adolf Fredriks kyrka i går när vi strosade på stan såg vi något som vi båda skrattade åt. Det stack ut en liten rosa, fluffig svans ur muren på trottoaren!

En liten svans i kläm

Haha, snacka om att ha kommit i kläm, jag antar att den som pulade in svansen tyckte att det var en ganska kul idé. Hade jag haft ett föremål liknande en svans som jag dessutom inte ville ha kvar, så är det en sån där grej jag kan tänka mig att göra själv.

Det var jäkligt mycket märkligt folk ute och rörde sig på stan. Mer folk än vanligt, och fler konstiga människor. Säkert helt normala, men konstiga till utseendet och gjorde allt för att visa upp det. Det har jag aldrig förstått. Vill man att folk ska titta på en för att man har färgat håret blått och lila? Eller tycker man själv att det är så snyggt att man gör det och står ut med att folk glor? Det är ju inte särskilt kul när folk stirrar på grund av hur man ser ut, jag fattar verkligen inte varför någon vill ha den sortens uppmärksamhet. Nåja, den där lilla svansen fick i alla fall uppmärksamhet från fler håll än mitt. Hoppas att den får ligga kvar ett tag!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/en-fluffig-svans/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.