Evigheter sedan behandling

Det var evigheter sedan jag skrev om Dr. Feelgood – jag har inte heller varit där på evigheter. Inte sedan i slutet av juni, innan jag blev akut sjuk och inlagd. Hade en tid hos honom då som jag avbokade, och sedan dess har jag inte varit där. Det känns liksom inte rätt att ringa och fråga om det finns möjlighet att jag skulle kunna få komma dit gratis igen. Landstinget erbjuder ju ingen hjälp förutom piller, som bara dämpar det värsta när något går ur led eller diskbråcket slår till, och det är ju sånt de flesta åker till akuten för. Jag kan inte göra det flera gånger i veckan.

Piller, medicin

Tack och lov så hörde Dr. Feelgood av sig till mig i stället, så jag ska kolla med honom i dag hur det ser ut i hans schema. Jag är ju ledig – än så länge, i alla fall. Det vore faktiskt bra om det skulle gå att lindra det värsta i axeln och nacken, så att jag fungerar någorlunda.

R ska vara borta ett tag, så i dag ska jag försöka förbereda lite prylar. Mat och sånt. Han ska få plocka fram det som behövs innan han åker, för jag får bara ut det översta ur frysen. Broccoli, dill, limeblad och sockerärtor. Kan bli aningen för kalorifattigt och ganska tråkigt om jag bara skulle äta det i en vecka… Men jag orkar inte börja riktigt just nu. Kanske senare.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/evigheter-sedan-behandling/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.