Förkylning på gång…

Jäklar vad trött jag är. Tyckte att jag somnade fort i går, och visserligen gick jag upp hyfsat tidigt i morse för att vara på benen när de som skulle kolla ventilationen kunde komma, men nu är jag som en jäkla zombie. Jag sov säkert sju timmar, inte alls tillräckligt i vanliga fall, men så här trött brukar jag inte vara. Dessutom känns det som om jag har en förkylning på gång, är lite tjock i halsen och bihålorna känns inte helt hundra. Säkert därför jag känner mig så trött.

Ska försöka hälla i mig en massa extra vätska och det blir säkert en tidig kväll i kväll. Känner mig febrig lite till och från, så jag har gått med dubbla leggings, sockor och tröjor. Känner mig febrig ju varje dag ändå när jag går, tränar, lagar mat eller gör något som anstränger kroppen bara det minsta lilla. Det är helt omöjligt att veta om man har en infektion eller nåt, för jag känner mig alltid sjuk. Som fan. Men det syns inte, och jag visar det inte om jag inte absolut måste heller.

Har i alla fall förberett det mesta av matlagandet, har ingen aning om när R kommer hem så jag käkar nog nu strax så att jag inte behöver lyfta ett finger på resten av kvällen sen. Nej, det här känns verkligen inte särskilt bra… Det var väldigt, väldigt länge sedan jag var förkyld (för att vara jag), de senaste gångerna det har känts som om jag har en förkylning på gång har det aldrig riktigt brutit ut, så det vore inte särskilt konstigt om det faktiskt gjorde det nu, men jävligt onödigt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/forkylning-pa-gang/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.