Huvudet på skaft

I dag hade älskaren R några ärenden i stan, så jag följde med. Hade för jäkligt ont i dag, så jag mulade i mig tillräckligt med piller för att kunna sitta och stå upp med huvudet på skaft. Eller ja, det är ju sällan på skaft efter den mängden piller, men jag orkade i alla fall hålla upp det. Han skulle köpa lite hobbysaker, och jag satt mest och väntade i affärerna. Det finns liksom ingenting på de där ställena som ens får mig att vilka kika runt lite. Han hittade i alla fall det han skulle ha, och verkade nöjd med det.

I taxin på väg till stan fick vi samåka med ett par, och munnen gick i ett på en av dem. Hans assistent svarade så gott det gick, men jag hann få ont i hjärnan av att höra samma sak upprepas bara i en kvart. Visserligen har man ett helt annat tålamod när man är frisk än när man har skitont och både ljud och ljus gör ont, och säkert ett ännu bättre tålamod om man får betalt för det, men det var ändå imponerande. Han hade förvisso också huvudet på skaft, men jag skulle inte orka lyssna på upprepningar mer än vad jag tvingades till i bilen.

Taxi

Vi fikade, och sen knatade vi runt lite och kollade på annat. Jag var ute efter en ny handväska eftersom min har gått sönder, men R var inte särskilt benägen efter att ha kollat lite på smink. Kom hem för bara en liten stund sen, vi kom iväg ganska sent eftersom jag inte fungerade i kroppen och sov ganska länge. Förkylningen har fortfarande inte riktigt brutit ut, men det är inte helt klart i bihålorna. Och min axel är helt paj, den halkar ur led titt som tätt och musklerna har krampat ihop till en helt galen nackspärr. Nu ska jag stötta upp huvudet med min nackkrage och fler piller. Kul lördagkväll.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/huvudet-pa-skaft/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.