Jobblunch och stora projekt

I dag blir det äntligen ett kul litet avbrott i vardagen – jag ska åka och käka lunch med kollegorna på gamla jobbet! Har länge velat göra det och tänkt höra av mig och fråga när det passar, men eftersom det är en välgörenhetsorganisation och det har varit fullt upp i och med katastroferna som pågår i världen i dag, har jag inte riktigt känt att det är läge. Men nu blev jag tillfrågad, och då kommer jag rusandes som en mustang till en jobblunch. Eller nåt.

Ford Mustang. Rusar till en jobblunch.

Det känns liksom inte helt rätt att bara komma och tränga sig på och tvångsfika med folk som kanske egentligen är upptagna eller inte har tid, men samtidigt vet jag ju att jag är välkommen och det finns faktiskt en hel del andra människor där att prata ikapp lite med om de jag jobbade närmast med är upptagna.

I övrigt vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på, om jag orkar kanske jag går en sväng genom det stora köpcentret i närheten, eller så tar jag en taxi direkt hem och kör en tvättmaskin. Stora projekt. Nej. Men det ska bli jäkligt trevligt att träffa kollegorna igen, för det var evigheter sen. Och det blir säkert alldeles för länge till nästa gång också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/jobblunch-och-stora-projekt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.