Koll av ventilationen

I dag ska det komma någon och kolla på ventilationen här hemma, i köket och badrummet. Antar att det är någon slags mätning de måste göra var femte år eller så, och det lär väl inte störa mig så mycket, men något som verkligen stör mig är att de inte vet hur lång tid det tar och därför vill att lägenheten ska vara tillgänglig hela jävla dagen. Från klockan åtta på morgonen till 17 på kvällen. Helt sjukt.

Klocka i Nyköpings lasarett. Tiden är ur led. Föreningen ska kolla ventilationen, det tar hela dagen!

Såg till att göra ett par ärenden i går kväll, så att jag inte behöver vara borta när de kommer. Har faktiskt inte någon lust alls att lämna över lägenheten till hantverkare när jag har mängder av mediciner som säkert är eftertraktade i vissa kretsar. Tycker att jag hör var och varannan dag om folk som får mediciner stulna av hemtjänst eller andra som har tillgång till någons hem. Inte för att jag misstror alla som jobbar med saker hemma hos andra, men en dålig erfarenhet är en för mycket. Det ska inte behöva finnas ens någon oro för att något kan stjälas när man är beroende av andra människor för hjälp, men så ser det inte ut i verkligheten.

Hur som helst, jag stannar alltså hemma i dag. Om min magkänsla är rätt så hade jag säkert fortfarande kunnat ligga i sängen och snooza. Visserligen är det bara 6 hus i föreningen, men 15 lägenheter i varje. Mitt hus ligger inte i någon ände och jag bor mitt i, så de har inte börjat hos mig och lär inte komma på en stund heller. Det måste göras, men hur svårt kan det vara att säga på ett ungefär när de kommer?! Kan jag ta en tupplur som vanligt i eftermiddag? Vet inte. Ugh, irriterande.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/koll-av-ventilationen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.