Krispig morgon och tupplur

I går fick jag hur mycket som helst gjort! Ja, om man räknar med mina mått och att det jag gjorde handlade om lite programmering och design. Och så tränade jag, gjorde alla mina övningar och det gick riktigt bra. Axeln kärvar och glider fram och tillbaka ur led, så jag var väldigt noga med att inte gå över axelhöjd eller göra någon övning med armarna framåt och uppåt.

Fastnade med ett litet jobb och satt uppe ganska länge, men ändå kunde jag inte sova längre än till klockan sju i morse. Vaknade vid runt klockan sex när R höll på med nycklar och dusch och grejer, men somnade om och dvalade lite i en timme till, sen gick det inte längre. Ingen idé att ligga kvar i sängen och blunda om jag ändå inte lyckas somna om, då är det bättre att ta en tupplur senare i dag i stället.

Sova. Tecknad bild på att sova. Lång helg och mycket klagan. Tupplur efter en produktiv dag.

I morse när jag gick upp var det en riktigt klar, kall och krispig höstdag. Tror att många fick skrapa rutorna på sina bilar i dag, för det var bara 1 plusgrad innan solen kommit upp. Hoppas verkligen att det blir en lika bra vinter som förra året, utan särskilt mycket snö och inga långa perioder av kyla. Men som vanligt får jag sällan som jag vill, så jag räknar kallt med att det blir 50 cm snö i hela Stockholms län och -15 de flesta dagarna.

Nu behöver jag ju inte sitta och vänta på utebliven färdtjänstbil eftersom jag inte jobbar annat än hemifrån längre, och det är en jävla tur. Så fort det snö, halka eller ett löv på ett spår tar folk en taxi och låter SL betala, och de som åker färdtjänst får inga bilar. En gång fick jag vänta i fyra timmar på en bil, det var 18 minusgrader ute och det gick inte att nå växeln. Kul. Nä, nu ska vi inte tänka mer på vinterhelvetet, för det ser faktiskt ut att bli en riktigt fin dag i dag också.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/krispig-morgon-och-tupplur/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: