Mer blåbär!

Så här gör man en fantastisk frukost (eller ett mellanmål) när man har en påse blåbär i frysen; En skål vaniljyoghurt, jag gillar den som heter Madagaskar vanilj, den smakar mer vanilj än de flesta andra sorterna, och en rejäl laddning blåbär på. Eller i. Sen vevar man runt tills allt är lila och njuter.

Vaniljyoghurt med blåbär

Det smakar sommar. Det ser inte ut som sommar ute och det känns inte som sommar när jag går omkring i dubbla par sockor och en tjock kofta, men blåbär med vanilj är en kombination som aldrig slår fel. Brukar alltid göra minst en ordentlig blåbärspaj med vaniljsås varje sommar, då det är som allra godast. Men det här var minsann inte dumt alls heller.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/mer-blabar/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.