Min allhelgonahelg

Min allhelgonahelg hittills har varit lugn och ganska kul. Förra året var det fest, men i år var vi bara hemma hos bästa M och käkade, och drack ett par glas bubbel. Han behövde hjälp med lite grejer för en badrumsrenovering, men Schenker hade inte levererat grejerna på utsatt dag så vi kunde inte göra så mycket. Inte för att jag skulle kunna göra mer än att sitta och se på ändå, men det var ju typiskt att det inte funkade som planerat. Vi slapp i alla fall att klä ut oss, jag kom som vanligt som den halvdöda Klara.

Vi tog bilen till bästa M, och vi fick köa i en kvart för att ens komma ut från vårt bostadsområde – det var smockfullt och kaos vid Skogskyrkogården. Och när vi väl kommit ut på de stora vägarna, så såg vi att trafiken stod helt stilla och det var kö ända upp till Essingeleden. Helt sjukt.

Trafikstockning

På väg hem var det lugnare i trafiken, men det var lika mycket folk i rörelse vid själva Skogskyrkogården och på vägen som leder dit. Vi kom hem för bara en liten stund sen, vid halv elva, och jag skulle tippa på att det är väldigt mycket folk i rörelse där åtminstone ett par timmar till. Note to self – gå dit ett par dagar före eller efter allhelgonahelg.

I morgon blir det som sagt bio, R köpte biljetter när han var ute på stan i förmiddags. Såg en reklamaffisch för den nya Bond-filmen vi ska se, Daniel Craig har gigantiska öron och liknar en apa. Han ser ut som världens tråkigaste Bond, det är verkligen en riktigt dålig affisch. Det krävs mer än ett porträttfoto av en skådespelare för att jag ska vilja se en film, men R har sett varenda Bond-film på bio sedan han var liten och tänker inte bryta den traditionen – även om han inte tycker att de är lika bra nu för tiden. Nåväl, nu tänker jag sova.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/min-allhelgonahelg/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.