Nässpray

Än så länge har inte förkylningen tagit fart. Mår fortfarande lite halvtaskigt i halsen och bihålorna, men näsan rinner inte. Febrig till och från, ja, men det är jag varje dag ändå. Med lite tur blir det inget allvarligare än så här den här gången heller. Något jag tänkte på häromdagen förresten var det här med nässpray när man är förkyld.

Det känns, i alla fall för mig, som något ganska nödvändigt när jag ska sova, för det är ju omöjligt att somna när man inte kan andas, men något många inte tänker på är att de bör ha en egen flaska nässpray när det är flera i familjen. För att använda nässpray som någon med ett förkylningsvirus har använt känns ju inte särskilt uttänkt. Har man inte samma virus så kan man ju bolla sjukdomarna fram och tillbaka i evighet.

Ja, skit samma. Ingen rör min nässpray i alla fall, och jag hoppas att jag inte får användning för den heller. Förut var jag förkyld i snitt varannan månad under tre års tid, men sedan jag fick tillskott av vitaminer och mineraler på recept har mitt immunförsvar verkligen blivit bättre. Självklart träffar jag inte lika många småbarnsföräldrar nu när jag inte jobbar på ett stort kontor längre, men det räckte med att någon förkyld jävel nyste inne i mataffären för att jag skulle bli däckad. Typ. Nu är det dags att röra ihop lite godsaker till första helgmiddagen – min helg börjar ju alltid på fredagar!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/nasspray/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.