Ny dörrmatta och bio

I går fick jag påhälsning av mina föräldrar en liten stund. De hade varit hemma hos min farmor och stannat på Skogskyrkogården för att sköta om en grav, så de passade på att komma och fika hos mig. Med sig hade de en helt sjukt god kardemummabulle-krans, som det gick utmärkt att mula i sig flera bitar av. Dessutom fick jag en present – en ny dörrmatta med ett par söta ugglor på!

Dörrmatta med ugglor. Fick den i present av mina föräldrar! I helgen kanske det blir bio.

Trevligt med lite sällskap så där mitt på dagen. När de åkt förberedde jag lite för dagens middag och vilade, sen kom R hem ganska tidigt för omväxlings skull. Skönt. Hade inga planer för kvällen heller, vi bara hängde och gjorde inte så mycket alls. Kollade på en film.

Apropå film, R vill gärna gå och se den nya Bond-filmen på bio, så om han får tag på biljetter så gör vi eventuellt i helgen också. Tillsammans med ett par av hans kompisar som jag inte känner så bra. Det är ju rena döden att sitta i en hård bio-stol i två timmar, så jag orkar inte med något efteråt. Kan tänka mig att äta eller fika ihop innan, men efter att ha varit på bio vill jag bara hem och lägga mig. Höften brukar hamna helt snett och diskbråcken pressas ut i den stenhårda stolen. Tyvärr hade de tänkt sig en föreställning efter lunch, så vi får se vad det blir av det hela. Men nu är det helg och jag tänker koppla bort livets svårigheter.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/ny-dorrmatta-och-bio/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.