Rensat ut spellistor…

Ja, som rubriken lyder… När Spotify återställde mitt konto så lades all musik som jag någonsin har lagt till i mina spellistor tillbaka. All musik, från 2008 – mängder av spellistor, och många av dem kom som dubbletter också. Jävligt irriterande. Visserligen bra att de återställde kontot hyfsat snabbt (även om de fortfarande inte har svarat på hur allt bara kunde försvinna), men det tog flera timmar att rensa ut sånt som jag inte egentligen lyssnar på och inte har gjort på evigheter.

Spotify, rensat ut spellistor

Brukade ofta göra spellistor till olika tillfällen, men de senaste åren slänger jag det mesta jag sparar i en enda stor spellista för en viss kategori av musik, och så en blandat-lista som funkar till fest och sånt. Hittade visserligen en del roliga saker som jag lagt till förr i tiden när jag bara skulle skriva eller arrangera nåt, men det mesta var dubbletter och skräp. Skräpet var i de allra flesta fall sånt som R hade lagt till, både country, western och lite punk.

Nåja, nu är det klart i alla fall. R är bokstavligt talar ute och cyklar just nu, så jag vet inte riktigt vad som händer senare i dag. Det enda jag verkligen vill och behöver göra är att ta en promenad som är lite längre än vanligt, och det borde väl funka. Och så har jag något att visa sen…!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/rensat-ut-spellistor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.