Ser ut som en ostbåge

Aj jäääklar! I morse var jag bara lite paj, men det har blivit betydligt värre under dagen. Jag ser ut ungefär som en ostbåge, och ländryggen har fastnat i en lite värre ryggskottskrramp. Den här ostbåge-looken är inte särskilt smickrande, man liksom går med överkroppen framåt och neråt för att det är fysiskt omöjligt att räta ut musklerna ur krampen.

Ostbågar är gott, förresten. Blev sjukt sugen på det nu, men det känns som om jag har ätit tillräckligt för hela helgen i och med gårdagen. Har käkat redigt med piller i dag också, så förhoppningsvis kan jag ta en liten promenad i kväll och mjuka upp krampen lite. Det går absolut inte att sitta på en stol, och det blir inte bättre om jag ligger stilla heller. Det är bara att bita i det sura äpplet och stå ut med en ytterligare lite värre smärta för att det ska gå över fortare. Brukar ju vilja gå en långpromenad med R varje helg, men vi får se hur det blir i morgon.

Medicin, piller, smärtstillande

Han ska i alla fall fixa maten i kväll – det slipper jag på helgerna. Vet inte vad det blir ännu, men det kan omöjligt slå det vi åt i går. Jävlar vad gott det var! Det var första gången jag åt pilgrimsmusslor, och jag älskar verkligen skaldjur. Helt rätt. Jag skulle nog inte orka att laga något mer än att steka en bit kyckling eller fisk i dag. Men det är värt att ha såna här dagar, till och med att ha flera i rad, när man går ut och har kul en kväll. Med lite bättre planering hade vi inte behövt gå så mycket i går, men det var ändå trevligt. Det kanske kan räknas till veckans långpromenad, förresten.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/ser-ut-som-en-ostbage/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.