Utebliven långpromenad och sen middag

Jag hade hoppats på en långpromenad i kväll, men det verkar som om det kanske blir för sent för det. Älskaren R skulle hämta en grej på lantstället i dag, men han kunde inte komma hem sen så han får skjuts till garaget. Sen vette tusan hur länge det dröjer innan han kommer hem därifrån, och jag är inte särskilt sugen på att gå en långpromenad ensam när jag inte är i toppform. Inte heller när det är mörkt, om jag inte knatar runt bland husen där det är upplyst.

Har precis knaprat i mig en gigantisk morot så att jag står mig tills/om R kommer hem och vill ha mat. Den var så stor att jag blev helt trött i käkarna av allt tuggande. Det var det första jag åt sedan min frulle, en banan, jag liksom glömmer bort och skjuter upp ätandet för det är så jobbigt för axeln att fixa något. Om jag går ut på stan eller nåt, då blir jag så hungrig att jag kreverar, men är jag bara hemma är det ingen större fara. Jag brukar alltid se till att ha kex och avokado eller frukt, sånt som bara är att stoppa i mig när jag inte orkar annat.

Frukt

Det blev lite rester i går när R lagade middag, så det är hyfsat snabbfixat att göra middag ändå. Inget hackande eller skärande, för det är redan klart. Han är egentligen ansvarig för att fixa mat på helgerna, eftersom jag alltid gör det på vardagarna när han jobbar, men eftersom han är borta mycket blir det lite si och så med det ibland. Som i dag. Jag väntar till sju, sen struntar jag i gemensam middag och gör i ordning middagen på en man hand i ljuset av stearinljus. Eller nåt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/utebliven-langpromenad-och-sen-middag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.