Varm mössa!

Jag plockade ju fram en mössa till kvällspromenaden i går, och jag kan verkligen rekommendera den här för er som är frusna. Heat Holders, jag har skrivit om deras suveräna sockor flera gånger. De har en mössa och vantar i sortimentet också, jag har självklart de också. Sockorna använder jag faktiskt året om, eftersom jag har så kalla fötter. Men mössan är ganska ny, köpte den i slutet av förra vintern och har inte haft särskilt mycket användning för den ännu.

Varm mössa från Heat Holders, finns på Clas Ohlson

Okej, inte världens trendigaste, men en helt vanlig svart hatt för de riktigt kalla dagarna. Men flera gånger varmare än vilken annan mössa som helst i samma modell. Den slår inte riktigt de gamla pälsmössorna med öronlappar som man knyter under hakan, men om man vill ha något mindre så har jag aldrig provat någon mössa som är bättre än den här. Priset? Billigt som fy fan, finns på vilken Clas Ohlson som helst, av alla ställen. Stans modemecka.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/varm-mossa/

2 kommentarer

    • Farsan on oktober 13, 2015 at 19:39
    • Svara

    Julas skräddare är inte heller dum. Passar fint för modemedvetna gubbar.

    1. Jag har förstått att de har riktiga kläder för riktiga gubbar!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: