Bäcken på sniskan

Jäklar vad jobbigt det blev i går kväll! Min höft trampade snett medan jag gick rakt, och nu sitter hela bäckenet krokigt. Jag ser lite ut som ett S, och det var svårt att stå helt upprätt. Hade ju förberett allt eventuellt skärande och framtagande av alla saker till middagen, men eftersom det var något man måste hålla under uppsikt och röra i (risotto) det mesta av tiden, så var jag helt utmattad när maten var färdig och R kommit hem. Jag var tvungen att lägga mig och vila i stället för att äta middag med honom, sen åt jag liggandes, med hög utmattningsfeber.

Kul. Och nu börjar jag jobba, verkligen lägligt av mitt bäcken att lägga av. Men med en laddning piller och sängen när jag kommer hem så kommer det säkert funka några timmar, men det känns ju typiskt. Vill ju vara i bra form, men jag får låtsas. Det är lustigt förresten, varenda gång jag har fått jobb de senaste åren har jag tillbringat en tid på sjukhus precis innan eller efter anställningen har börjat eller slutat.

Inkörsport för medicin i handen

Första gången var det också på bästa Ms arbetsplats, men inte den jag börjar på i dag utan ett ställe där han jobbade förut. Skulle dit på en måndag och skriva kontrakt och börja, men på helgen innan fick jag ett diskbråck som var så akut att jag blev inlagd en vecka innan operation. Det blev inget av det jobbet, men välgörenhetsorganisationen ville gärna ha mig när jag hade återhämtat mig. När jag slutade där en av gångerna (kom och gick i tre år) var det dags för nästa ryggoperation. Och så vidare… Nä, det blir nog bra, det här. Mitt bäcken hinner kanske ikapp snart.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/backen-pa-sniskan/

2 kommentarer

  • Saervennovember 3, 2015 kl. 13:00
  • Svara

  Va kul med jobb 🙂 men orkar du det, trodde du hade hel sjukersättning?! (vet att man får jobba ändå en viss del och vet också att man kan få prova sig fram trots hel sjukers.)Är det ett väldigt anpassat jobb efter dina förutsättningar? Stort lycka till!

  1. Tack! 🙂 Det är lite på gränsen att jobba hemifrån, men jag ville ha kvar 25% att kunna arbeta på eftersom jag skriver en del på uppdrag och dylikt. Blir så lappsjuk efter många månader hemma, så det är värt utmattningen och den extra smärtan att få träffa folk ett par dagar i veckan – jobbar tisdag och torsdag, 5 timmar vid varje tillfälle. Det är det bästa upplägget för mig, slipper åka fram och tillbaka varje dag men hinner ändå med en hel del varje gång.

   Det passar mig perfekt, har ett höj- och sänkbart skrivbord och det är bara datorjobb utan särskilt mycket skrivande, jag är inte beroende av någon annan eller tvärtom så jag kan flexa hej vilt och vila en timme om jag behöver. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.