Bulgurkaos

I går jobbade jag. Det gick bra, det har gått mycket bra hela tiden. De hade beräknat 40-80 timmar för det här projektet, men nu behöver jag nog bara en arbetsdag till för att slutföra det hela, och då är jag uppe i 35 timmar. Om det inte visar sig att det är en massa andra grejer som också måste kollas upp, det är en djungel. Men de har i alla fall uttryckt att de kan komma att behöva mer av mina tjänster. Sen kom jag hem efter lunch, och var trött som en gnu. Gjorde inte ett dugg på hela eftermiddagen, sen blev det bulgurkaos.

Bulgur över hela diskbänken. Bulgurkaos.

Skulle göra en matig sallad med bulgur till middag, men jag orkade knappt. Det tog en halv evighet att få upp påsen med bulgur (den var oöppnad), men när det väl gick hål på den och jag började hälla lite i ett decilitermått, då flög allt ur händerna på mig. Bulgurkaos.

Fick sopa golvet, påsen sprack helt och hållet så att jag fick använda en plastlåda i stället, och sen blev jag less. R kom hem sent, klockan var nästan åtta innan det blev mat, och jag hade ätit alldeles för lite under dagen. Han diskade och gjorde klart allt, jag låg i soffan och orkade inte lyfta ett finger. Det är som influensa varje gång det är dagen efter jag har jobbat eller hittat på något. Utmattning, muskelvärk, feber, huvudvärk, ont i ögonen och allt sånt skit. I en dag, efter varenda jävla dag jag gör något, förutom alla de vanliga problemen med lederna och saker som hoppar snett. Och då blir det bulgurkaos.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/bulgurkaos/

2 kommentarer

    • Stefannovember 20, 2015 kl. 11:38
    • Svara

    Ett geni behärskar väl även ett kaos, även om det i det här fallet var bulgurkaos? 🙂

    1. Förvisso!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.