Daniel Craig i ”Spectre”

Kom just på att jag inte hade skrivit något om den nya Bond-filmen ”Spectre” vi var och såg i helgen som var! Inte för att det finns särskilt mycket att skriva om den, för det var ett riktigt sömnpiller. Tror att det var Daniel Craigs sista fillm som Bond, och de liksom fick med det i handlingen på något sätt. När jag satte mig ner och började skriva det här var jag verkligen tvungen att tänka efter en lång stund för att över huvud taget komma på vad ”Spectrehandlade om, så tråkig tyckte jag att den var. Till och med filmens Bond-låt var usel. Riktigt usel.

Film. Daniel Craig i Spectre

Eller ja, den var hyfsad den första kvarten. Resten av tiden, ytterligare två timmar och femton minuter, var det mer intressant att äta godis. Jag höll nästan på att somna. Den handlade i alla fall om övervakning, att Storebror ser på och om den känsliga informationen som underrättelsetjänster runt om i världen hanterar. Och vilka konsekvenser det kan få när någon inom underrättelsetjänsten spelar i fel lag.

Den enda höjdpunkten i ”Spectre” var Christoph Waltz, en av mina absoluta favoritskådespelare. Han är mästerskurken, men till och med det var en ganska tråkig roll. Han är så mycket bättre. Synd. Slöseri med pengar, gå inte och se den om ni inte måste. R har sett varenda Bond-film på bio sedan han var liten, så det är lite tradition för hans del, men till och med han tyckte att det var en värdelös film. Töntig. Urtråkig. Tur att jag inte betalade för den själv, då hade jag känt mig helt blåst.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/daniel-craig-i-spectre/

3 kommentarer

  • Farsannovember 6, 2015 kl. 19:16
  • Svara

  Jag såg min sista bondfilm på bio när Sean Connery gjort sitt. Man ska sluta i tid. De håller än.

  1. Betydligt bättre än de nya.

  • Göteborgsmammannovember 6, 2015 kl. 21:19
  • Svara

  Såhär hoppas jag också att jag blir som mormor 🙂
  Det finns ingen bättre än sin egen mamma <3
  Kram.
  https://nouw.com/goteborgsmamman/varldens-basta-mamma-21305410

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.