Extra jul- och nyårsfirande

Det börjar bli läge för att åka och hälsa på min vän Hollywood i Norrland. Han fick en briljant idé om att vi skulle ladda upp med en jäkla massa mat och fira jul ihop, fast innan jul. Då kontrade jag med att vi i så fall även borde fira nyår i samma veva, annars blir det ju väldigt mycket åka fram och tillbaka. Vi brukar ju inte ha någon stor släktmiddag på jularna, det är väldigt utspritt med mat där en dag och mat där en annan. Och en tredje och säkert fjärde också. Det blir väldigt mycket åkande, och ibland för mycket. Men att träffa Hollywood står på agendan.

Arga Klara och Hollywood planerar för att fira jul och nyår lite tidigare.

Den där bilden kommer från en fest hos mig någon gång för något år sedan. Att det är hos mig vet jag bara för att de där glasögonen han har på sig ligger och skräpar i lådan med solglasögon från andra årtionden (eller århundraden). Jag tror att R har tjuvat dem av sin mamma, som använde dem för många år sedan. Och de funkar alltid.

Har ju jobbat klart nu – vad jag vet för tillfället i alla fall, så jag kan åka och fira jul när som helst i december. Hösten har gått fort, det känns liksom inte som om jag har gjort något trots att det har hänt en del. Men nog om det nu – mot stan!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/extra-jul-och-nyarsfirande/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.