Fars dag

I morgon är det fars dag. Det betyder att det är fars afton i kväll, och annandag far på söndag. Det är viktigt att fira fars dag, så att fadern får en ny slips att nöta ut. Eller inte. Vi brukar inte fira särskilt mycket, jag ringer om jag kommer ihåg det, men några presenter har det nog aldrig blivit. Å andra sidan är jag ju en liten kopia av min far (förutom skägget), och det duger säkert fint. Dessutom träffade jag ju farsan i dag och grattade i förskott, så det plus det här blogginlägget får nog räcka som firande. Grattis pappa!

Arga Klara och farsan. Grattis på fars dag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/fars-dag-2/

3 kommentarer

  • Aina Keijsernovember 8, 2015 kl. 01:22
  • Svara

  Så fina ni är båda två! <3

  1. Tack!

  • Farsannovember 8, 2015 kl. 10:36
  • Svara

  Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.