Giftiga jordgubbsdrinkar

Vi fick ett par härligt giftiga drinkar i helgen! På Rs initiativ blandades det rom med en väldigt koncentrerad jordgubbs-syrup, för vi tänkte göra frozen strawberry daquiris. Isen hade dock inte riktigt frusit hela vägen igenom, så drinken blev inte frozen och därmed kändes den väldigt mycket sötare än vad den nog egentligen skulle vara. Men den hade fin färg!

Början på en Frozen strawberry daquiri, giftiga drinkar

Sen blev det ett säkert kort, rom och cola. Det är en drink helt i min smak, söt och sliskig. Cola är gott, rom är gott, och det är gott ihop. Så det så. Dessutom fick jag både sugrör och paraply.

Rom och cola med paraply och sugrör. Giftiga drinkar.

Vi hade en riktigt slapp dag hemma i går. Vi tänkte ju åka till stan eller gå och se något, men det regnade, blåste och var knökfullt med folk i stan (enligt R som var där i ett ärende ensam på morgonen). Dessutom hade jag en riktigt dålig dag, så det var skönt att vara hemma.

Han klippte mig lite i nacken så att den värsta hockeyfrillan försvann – håret är ju på utväxt, men annars ägnade vi oss bara åt läsning och surf och sånt. Skönt, och faktiskt mycket trevligare än att göra det ensam. Vi får göra ett nytt försök med de giftiga jordgubbsdrinkarna en annan dag när vi har färdig is. Giftiga drinkar är lite min grej, lökshots och skumma kombinationer och sånt. Kul!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/giftiga-jordgubbsdrinkar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.