Konserten på Klubben

Det var, som vanligt när jag och R går ut och roar oss, en grym kväll i går. Fötterna och höften mådde inte helt hundra efter konserten, men i övrigt var det så bra det går. Materialet var bra, framförandet var sjukt mycket bättre än de flesta andra gånger, och det var inte alls mycket trängsel där vi stod. Det enda som gick att klaga på var det sunkiga svindyra rosévinet i små plastglas. Jag är inte ens förtjust i rosé, men det är bättre än blaskig öl. Eller kanske inte, men det var inte alls någon höjdare.

Jag skulle förresten tro att det är en ganska trogen skara, som precis som jag och R, går på ganska många konserter med Electric Boys. Folk börjar hälsa på mig, fast jag inte tror att jag känner dem. Det är väl i och för sig inte särskilt ovanligt, för alla känner apan men apan känner ingen. Eller så är det folk jag har stött på i musikerkretsar för många år sen, det hände senast jag var på konsert med Hollywood från Norrland. För inte fasen går man väl fram och hälsar på någon på en konsert för att ragga, när jag hade R med mig? Nä, nåväl. Här är kvällens coolaste bild, Conny Bloom från Electric Boys, den största stjärnan på konserten.

Conny Bloom på konserten på Klubben, Fryshuset, Stockholm 12 november 2015

Fast jag måste säga att basisten är grym. Och trummisen. Helt sjukt vad det svänger, det går inte att stå still ens när jag är riktigt sjuk. Någon gång för kanske tre-fyra år sedan satt jag i rullstol eftersom jag precis hade opererat ryggen, och de spelade i närheten av Rs lantställe. Vi bor ju mer eller mindre där på somrarna, så vi åkte självklart dit. Bättre botemedel än bra konserter finns knappt, men trots att jag knappt kunde gå så var jag bara tvungen att stå och dansa. Märkligt. R dansar aldrig, han kan på sin höjd gunga lite, men även han tyckte att konserten i går var grym. Han är sällan lika entusiastisk som till exempel jag eller Hollywood när det gäller musik, men det är väl en yrkesskada. Allt eller inget, helst allt. Oh well – någon mer som var där i går, eller såg dem i Malmö eller Göteborg?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/konserten-pa-klubben/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: