Lök gör mannen lycklig

Älskaren R kom hem för att äta lunch i går, för han hade ett ärende hemma. Bra med lite sällskap så där mitt på dagen, och då åt ju jag också – något jag inte annars brukar göra. Hade plockat fram en bit köttfärs ur frysen och frågade hur han ville ha den tillagad till middag, och svaret var inte oväntat. Pannbiff. Med potatis och sås, och så självklart lök. Utan lök blir det inte samma sak, har jag förstått.

Gul lök

Jag fattar ju som sagt inte riktigt grejen med stekt lök, förutom att man kan ha kul när man bryner lök, men så är jag ju ingen riktig karl heller. I mina kretsar skämtar man hej vilt om sådana saker, så bli inte upprörda i onödan. Jag höll mig i alla fall till pannbiffen och såsen, för potatisen räckte inte till två personer och en matlåda – käkade sallad i stället, men R blev lycklig när han fick sin middag.

I dag jobbar jag, och får se hur jag gör med lunchen. Hade tänkt följa med folk ut och käka men med tanke på att företaget ligger lite avsides beror det på var de ska, och om vi går eller åker dit. Tänker inte följa med om det kan tänkas bli jobbigt, för jag har ändå lite frukt med mig och har ju inte en särskilt lång dag ändå. Vi får se vad jag lyckas få gjort i dag, det här ska bli kul!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/lok-gor-mannen-lycklig/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.