Oavsiktlig färg på naglar

Men åhh. Jag färgade ögonbrynen i går, men jag var så himla drullig med fingrarna. De darrar och skakar och har svårt att hålla i saker, och efter en stund upptäckte jag att jag hade fått brun färg på två naglar. Inte hela världen, men inte snyggt, och det går inte bort bara av att tvätta dem. Funderar på att måla dem i någon piffig röd färg för att dölja det hela, men det är inte heller någon jättebra idé när man är skakig på handen. Den här färgen är en av mina favoriter, men den har utgått ur sortimentet. Snyft.

Rött nagellack, naglar

Det är aldrig någon bra idé att måla med vänster hand ändå, för den delen. Det är kanske lättare att komma undan med ett ljust, nästan transparent lack, för då syns det inte lika mycket av allt som hamnar utanför själva nageln. Visserligen nöts det bort efter en hårtvätt eller några handtvättar, men det orkar jag inte med nu. Den där förkylningen som varit på G ett par dagar verkar ha kommit för att hälsa på, med hög feber.

Kvällen i går var grym också, men jag orkar inte berätta mer om det nu. Återkommer senare med en rapport om konserten och allt däromkring, men nu måste jag vila. Puh, vilken vecka. ”Heltidsjobb” (25%), smärtsamma behandlingar, en konsert och en hel massa annat trots att jag varit så hängig. Tur att det är helg.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/oavsiktlig-farg-pa-naglar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.