Rörigt men trevligt!

I går var det alltså första dagen på nya jobbet, och det kändes riktigt bra. Hade lite svårt att gå men det var ingen som märkte det förrän jag fick en rundtur för brandskyddsrutiner och sånt när jag behövde gå ner för en trappa. Kaffemaskinen låg på bottenvåningen och kontoret en trappa upp, men det fanns hiss. I alla fall på morgonen, för den slutade fungera efter några timmar, haha! Det var lite rörigt med dator och överföring av filer och en massa nya namn innan jag fick i ordning allt, men så är det väl alltid första dagen på ett nytt ställe.

Fick en lite vag genomgång av vad som skulle göras, men det visar sig nog ju längre jag kommer med de 750000-vad-det-nu-var raderna i Excel-bladet. Ingen vet riktigt exakt vad det är som ska göras ännu ändå och det är rörigt med uppgifter på tre olika ställen, så jag kör på med vad jag vet och väntar på fler instruktioner.

Listor i Excel. Rörigt men trevligt på nya jobbet.

Hade höj- och sänkbart skrivbord, bra matta att stå på och en superskön stol, så själva arbetet kommer inte att bli något problem. Stort lunchrum, bra utrustat. De hade till och med såna där automater med mat på jobbet – och självklart en med godis. Eftersom jag åker med älskaren R på morgonen kommer jag att vara där väldigt tidigt, men det är flex mellan sju och nio så det blir bra.

En ledig dag mellan arbetsdagarna är ett måste, men jag behöver inte alls gå lika mycket fram och tillbaka för att hämta utskrifter eller instruera människor som det var på min förra arbetsplats. Jag är helt fristående från vad alla andra pysslar med, och det kan inte bli så mycket bättre än så. Folk verkar trevliga också, men det där med alla namn får ta den tid det tar.

Jag var skittrött i går eftermiddag, men efter en liten tupplur orkade jag ändå fixa god middag. Ser fram emot att få jobba i morgon igen och se om någon kan bli lite klokare på vad det är jag ska göra med den där listan som jag är anställd för att fixa…!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/rorigt-men-trevligt/

1 kommentar

    • Marcos Luznovember 5, 2015 kl. 00:18
    • Svara

    Muito bom, gostei de mais!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.