Tröttare än trött

Det var ganska segt i morse, men som vanligt piggnar man alltid till när man kommer till jobbet och sätter igång. Framåt lunch började jag gäspa, och när jag kommit hem var jag så trött att jag verkligen inte orkade göra ett enda dugg. Jag satte mig vid datorn, men höll på att somna sittande. Har nyss vaknat efter en liten tupplur, och egentligen borde jag laga middag. Och ta fram något ur frysen, till att börja med. Men jag är för trött.

Ska bara vila en timme till, sen kanske jag får ny energi. Antagligen inte Sov alldeles för få timmar i natt, trots att jag gick och lade mig hyfsat tidigt kunde jag inte somna, och det är ju uppe med tuppen som gäller när jag åker med R på morgnarna. Men det är kul att jobba. De dagar jag är på kontoret är ju helt förstörda vad gäller saker jag orkar göra, även om jag slutar redan strax efter klockan tolv. Det är helt omöjligt för mig att orka göra något annat än att jobba.

Säng, sova

Tack och lov får jag lön redan den här månaden, och det är verkligen välbehövligt. Det blir ju inga stora pengar när man bara arbetar 25%, men det är en fjärdedel av en riktig lön mer än vad jag hade haft annars. Man kommer inte långt när pensionen på 7900 ska räcka till boende, mat, telefon, internet, försäkring, förbrukningsvaror, kläder, vård, mediciner och dessutom vård och mediciner som inte ingår i högkostnadsskyddet. Och ett trasigt kylskåp. Det är värt att vara lite trött.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/trottare-an-trott/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.