Vad hände med dagen…?

Vad fasen hände? Det var morgon alldeles nyss, och nu har det redan varit mörkt så länge att det känns som om klockan är tio! Missade lunchen, och snart är det middagsdags. Rester av köttfärssåsen från i går kväll ska in i ugnen, med potatismos och ost ovanpå. Det är bara den lilla detaljen att jag inte har någon potatis. R lovade att jaga på väg hem, men kommer han att komma ihåg det? Oklart.

Skulle inte tro att det händer så mycket i kväll, men med lite tur får jag jag klippa till R. Inte i nyllet, men på huvudet. Det börjar se väldigt vildvuxet ut, och även om han kanske inte prioriterar sånt, så tycker jag ändå att det är trevligt att se lite bättre ut när det är gratis och går väldigt fort ändå. Och när vi inte har något bättre för oss. Frågan om vad vi ska hitta på i helgen är lika öppen som i morse, jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska hitta på. Åka någonstans kanske. Äta någon annanstans än hemma.

Det är ju första advent på söndag, och då drar väl julruschen igång överallt. R föreslog faktiskt att åka till någon julmarknad tio mil bort för en vecka sedan, det var väldigt oväntat. R, julmarknad, frivilligt? Märkligt. Jag sa nej eftersom jag inte är särskilt pigg efter tio mil och dessutom skulle ta mig hem också, men om det finns något närmare kan jag tänka mig att åka dit. Men inte i stan, det är inte direkt de mysigaste julmarknaderna där. Nä fyfan, jag måste googla på vad sjutton som händer i helgen.

Advent

Det blir så konstigt när jag är ledig och gärna anpassar mig efter vad R vill göra, eftersom han jobbar mer än heltid och dessutom fixar så mycket hemma, och han frågar vad jag vill hitta på. Om han har två lediga dagar borde han bestämma, liksom. Jag kan göra det jag vill göra, som han kanske inte är så intresserad av, när som helst. Och han tycker tvärtom, att när han är med, vi kan åka var som helst och jag kan göra sånt som jag inte kan själv, så kan jag få bestämma. I-landsproblem. På måndag kommer jag säkert fråga mig själv vad fasen som hände och var helgen tog vägen…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/11/vad-hande-med-dagen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.