Pynt och nallelampa

Det blev inget pyntande inför advent i går här hemma. R kunde inte bry sig mindre om något pynt, och egentligen inte jag heller. Jag tycker mest att det är mysigt med lite extra belysning i fönstren när det är mörk, i stället för de vanliga lamporna, så jag ska nog tjata lite till andra eller tredje advent så att de kommer ner från vindsförrådet.

Det är två andra saker som jag har bett om hjälp med också. Har pratat om dem i evigheter, men det händer liksom inget. Inte ens när R är helt ledig och inte har något att göra, mest för att han inte vill. Det är inte viktigt. Och det är det egentligen inte, men jag tycker att det vore trevligt att göra klart de projekt vi påbörjar. Som att hänga upp gardiner i köket eller att göra klart min nallelampa. Jag ser inte såna saker som pynt, men det gör nog R. Nallelampan, ja. Den senaste uppdateringen om den var i början av mars, och själva projektet påbörjades i december för ett år sedan. Ni kan läsa om min idé här.

Ska klippa huvudet av nallen. Gosedjur och sax. Pynt och nallelampa.

Jag har allt som behövs, jag har fått hjälp av bästa M att kapa armaturen, så jag vet egentligen inte vad det är som dröjer. R ska fixa något med elsladden, men det kan till och med jag göra. Han vågar inte låta mig hålla på med sånt, mest för att han vill ha kontroll och är rädd att jag ska elda upp hela lägenheten och mig själv på kuppen. Men om jag inte missminner fixade jag elen till en lampa hemma hos bästa M för nåt år sedan, och han har inte brunnit upp. Nåja, R ska vara lite ledig runt jul, då kanske det går att få något gjort. Ska börja be om det lite oftare, tror jag…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/32731/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jungfrumammadecember 1, 2015 kl. 21:30
  • Svara

  Spännande, den där vill jag gärna se resultat på sen 🙂

 1. Det kommer! Frågan är bara när… 🙂

  • M - den andra Mdecember 2, 2015 kl. 11:47
  • Svara

  Bjud in vår kompis Bästa M för att hjälpa dig med elsladden och allt det där. Locka med fika, så är det nog snart löst.

  1. Får nog göra det!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.