Facebook påminner om årsdagar

I förrgår påminde Facebook mig om vad jag gjorde den dagen, under alla år jag varit medlem där. Det är en av de riktigt bra grejerna med Facebook – man kommer ihåg lite av vad som hände och vad jag gjorde – om jag uppdaterade något alltså. Och i förrgår för sju år sedan hände något kul – älskaren R hittade mig efter några försök genom åren, och vi blev vänner på Facebook. I själva verket har vi ju varit vänner sedan vi var sju år och började första klass i skolan. Här är han anonym, och det här är en av väldigt få bilder jag fått ok på att visa upp. Bara för att han knappt syns.

Arga Klara i mask på maskerad med älskaren R. Facebook påminde mig om vår årsdag.

Det var lite lustigt att det poppade upp, och vi blev påminda om de där första samtalen och de meddelanden vi skickade till varandra efter så många år isär. Sen slog det oss – fan vad gamla vi har blivit, haha! Jag har alltid känt mig ung och alltid varit den yngsta i många sammanhang när jag var mindre, men börjar känna mig gammal.

Antagligen eftersom jag blivit så sjuk och eftersom det är så mycket jag inte klarar av längre, men jag är faktiskt inte purung. Det brukar jag också bli påmind om titt som tätt när Facebook påminner mig om att mina vänner i min ålder fyller år och några redan har ganska stora barn. Man får fokusera på de roliga minnena och fotona som kommer upp till ytan på årsdagarna, för det har faktiskt hänt väldigt mycket som inte är ett dugg dåligt sedan jag blev vän med R!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/32734/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.