Antiklimax-fest

Det blev lite antiklimax med hela julfesten i går. Väldigt kul att träffa alla vänner och prata ikapp lite, men lokalen och underhållningen var bara helt fel. Vi höll till i ett folkets hus som var en typisk biosalongslokal, det var märkligt. Det var uppdukat med långbord i entrén, och bullret var öronbedövande. Betonggolv och inte en centimeter tyg någonstans.

Maten var okej men underhållningen och logistiken i festlokalen (med en scen och rader av stolar som i vilken aula som helst) var under all kritik. Folk åkte hem, så även jag. Ja, det var ett riktigt antiklimax, dålig akustik, svårt att sitta och prata med folk på ett vettigt sätt och väldigt krångligt att allt ätbart var en trappa ner. Och alla kan ju inte gå upp och ner i trappor hur som helst, särskilt inte när det är mycket folk i rörelse.

R hämtade mig, vi slog oss ner i soffan och jag somnade på hans axel. Han kollade på film, och när filmen var slut hade hans axel blivit mosad, och jag var inte särskilt trött. Låg vaken länge, till halvtre, och sen dvalade jag lite. Har inte alls sovit bra – visserligen hade jag inte räknat med det heller – men jag är inte ens bakis. Haha! Nä, det var trist, men i dag är en ny dag och R vill hitta på något. Bring it on!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/antiklimax-fest/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.