Årets julklappar!

I går bytte vi julklappar, jag, syrran och min systerdotter. Av min systerdotter fick jag lite pyssel, kulögon som jag brukar sätta på saker, men med ögonskugga och ögonfransar! Ni får helt säkert se något med kulögon inom en snar framtid. Jag fick även en fin vit julgranskula som ser ut som en uggla, för hon vet självklart att jag gillar ugglor. Hon fick faktiskt en liten uggla av mig också, en rosa uggla med läppbalsam i.

Hon ville ge R något också, och frågade tidigare i december vad han önskade sig för julklappar. Fred på jorden och tio hallonlakritsskallar, svarade han. Fred kunde hon inte köpa, men han fick hallonlakritsskallar. Fast inte tio, utan elva! Ännu bättre. Jag fick även en notis om att tomtens hjälpredor inte hade hunnit leverera en julklapp till mig från syrran ännu, så den kommer en annan gång.

Fick ett par ganska stadiga fårskinnstofflor av R också, precis vad jag hade önskat mig. De har dessutom halkskydd under så att golvet inte bara försvinner under mig om jag går på något halt. Perfekt. Han ville ju inte ha något av mig, men jag brukar köpa något litet ändå.

Fårskinnstofflor

I år gick jag på precis samma linje som min systerdotter – med godis. En påse turkisk peppar, lakritsgodis. Alla verkade nöjda och glada, och med lite tur hinner tomtens hjälpredor få fram min saknade julklapp inom en inte alltför snar framtid! Vad fick du för julklappar?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/arets-julklappar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.