Åsa Romson gör det igen

När Åsa Romson öppnar munnen kommer det ut en jäkla massa osmakliga grodor. Majoriteten av det hon säger är bara idiotiskt, men en del saker är rent vidriga – som när hon jämförde flyktingkatastrofen med Auschwitz, eller skrev på Twitter att terrorattentatet i Paris skulle kunna komma att påverka klimatmötet. Nu har Åsa Romson gjort det igen, i ett uttalande angående flyktingpolitiken. Om någon faktiskt inte ännu har förstått hur världsfrånvänd hon är, kanske det här tänder en glödlampa eller två.

Åsa Romson gör ett dumt uttalande som visar hur världsfrånvänd hon faktiskt är

Vi tvingas TILLFÄLLIGT anpassa oss efter VERKLIGHETEN.

Ja, det säger faktiskt allt om Miljöpartiet och hur de har drivit sin politik de senaste åren, men framförallt säger det en hel del om Åsa Romson. Någon borde verkligen stoppa henne, hur jäkla mycket idiotiska saker tillåts hon säga? Borde det inte finnas någon som är smart i partiets ledning som sätter ner foten och säger åt Åsa att hålla käften om hon inte kan säga något vettigt? Det enda positiva Miljöpartiet bidrar till i nuläget är till Socialdemokraternas fördel – de tar fokus från Stefan Löfvéns icke-politik och urusla ledning. Åsa Romson får Miljöpartiet att framstå som ett skämt. Och det är säkert inte sista gången hon tillåts öppna munnen offentligt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/asa-romson-gor-det-igen/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Leonadecember 7, 2015 kl. 07:25
  • Svara

  I princip håller jag med dig angående Åsa Romson. Hon har en fantastisk förmåga att uttala sig fullkomligt ogenomtänkt – och med tanke på hennes höga utbildning – rentav puckat. Att ha henne som vice statsminister känns definitivt inte bra! Men i just det här fallet verkar det faktiskt som om hon är oskyldig. Om detta finns att läsa i Metro`s viralgranskare: https://www.metro.se/nyheter/nej-asa-romson-har-inte-sagt-att-miljopartiet-tillfalligt-maste-anpassa-sig-till-verkligheten/EVHolf!bPWQeo1XPMays/

  Hoppas att jag fick med länken på rätt sätt. Annars är det bara att gå in på Metro`s webbsida så hittar man det enkelt.

  1. Tack, ska kolla upp det!

  • Petterdecember 7, 2015 kl. 18:53
  • Svara

  Det kanske är som det där med att ”Internet är en fluga.” Ibland rycks fraser ur sitt sammanhang men det ursäktar ändå inte riksolyckan Åsa Romson.
  Miljöpartiet är lika farligt för Sverige som jihadister eller andra fanatiker. Dessa miljötalibaner måste bort från regeringen. Att ett så litet parti har en sådant inflytande på politiken är bara av ondo.

  Miljöpartiet består av verklighetsfrånvarande, självömkande och godhetsknarkande storstadsbor. De lever i en egen värld som de inbillar sig är bra för alla. Sunt förnuft verkar inte finnas.
  Inte ens när verkligheten sparkar in dörren fattar de vad som händer. Jag har aldrig gillat kommunister oavsett färg men frågan är inte om gröna kommunister är värre än röda. De röda vet man i alla fall var man har.

  87% röstade inte på SD brukar de säga. Då svarar jag att 94% inte röstade på MP. Det brukar bli tyst då.

  1. Ja, det är patetiskt. Om de fick igenom flera av sina förslag skulle landsbygdsbefolkningen få det riktigt knapert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.