Dags att planera för nyår

Ja, det är ju nyår om två dagar! Jag ska ha världens roligaste men minsta fest på nyårsafton, så i dag ska vi åka och handla lite mat och sånt som kan behövas. R tyckte att vi skulle åka tidigt och hänga på låset på Systembolaget, för det brukar ju kunna bli fruktansvärt långa köer innan nyår. Men det är väl alltid några som hänger på låset där, förresten.

Vi behöver inte handla så mycket, men det blir en lite festligare och god middag än vanligt. Det brukar ju alltid vara världens grej på nyår med folk vars menyer som ska vara bättre än andras på nyårsafton. Hummer, skum, fluff och kobebiff, medan andra serverar korvgryta eller fläskfilé med bearnaisesås som om det vore festmat. Fattar inte grejen med att försöka bräcka varandra i lyx. Om fiskbullar är det absolut bästa någon vet så är det ju fest när det serveras fiskbullar. Inte för att det kommer några fiskbullar innanför min dörr, men ändå.

Det blir nog en köttskiva och en god sås, och någon slags trevlig potatis till. Kanske ska göra hasselbackspotatis eller nåt, det var länge sen. Lite grönsaker behöver vi också, annars finns det mesta hemma. Snabbt in i affären och snabbt ut, sen hem och slappa resten av dagen skulle jag tro. Hoppas på en promenad om jag orkar, men det blir nog i kväll i så fall. Antar att jag inte är ensam om att åka och handla nu på morgonen, puh!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/dags-att-planera-for-nyar/

2 kommentarer

    • Roxanna-Kamp efter Cancerndecember 30, 2015 kl. 10:55
    • Svara

    Hoppas ditt nyår med kära blir trevlig ?

    1. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.