Dags för julfest!

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning för kvällens nöjen – alternativ julfest med kollegorna på gamla jobbet. Det brukar vara jäkligt roligt varenda gång det är fest, och förra året kom jag hemvinglandes någon gång vid tretiden efter att ha missat sista tvärbanan och blev tvungen att åka in till stan och vända ut igen på en annan linje för att komma hem.

Det är nog årets enda julfest eller glöggmingel eller liknande, man blir ju lätt lite isolerad när man mest är ensam hemma och alla man känner jobbar eller är upptagna på alla håll. Tänker ha så kul det bara går i kväll, har laddat upp hela dagen med piller och vila och piffat till mig lite.

Ögon, smink

Nu gäller det bara att komma på vad sjutton jag ska ha på mig (samma visa varenda gång det är fest) och hur varmt jag behöver klä mig. Älskaren R har lovat att hämta mig när jag vill komma hem, oavsett hur sent det blir, och det känns väldigt skönt. Vet garanterat att jag slipper snigla runt halva stan som förra året.

Visserligen är det lite närmare hem den här gången – det kanske tar 20 minuter från dörr till dörr med tunnelbaneresan inräknad – men det går bara ett tåg i halvtimmen så där mitt i natten. Inte så kul att stå och frysa någonstans då, och det är faktiskt inte särskilt trevligt att vänta på en bil och åka taxi så dags heller. Nä, behöver nog inte värsta vinterjackan, det är faktiskt sex plusgrader. Nu: mot garderoben. So long!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/dags-for-julfest/

2 kommentarer

    • Aina Keijser on december 11, 2015 at 17:38
    • Svara

    Klara, jag önskar dig en rolig och härlig kväll på festen!

    1. Tack snälla!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.