Hej världen!

Men hej igen! Ursäkta felmeddelandet ingår, trots mina någorlunda goda HTML- och MySQL-kunskaper hamnade jag i ett kluster av fel när jag gjorde en automatisk uppdatering av ett plugin. Blargh. Ibland när det blir fel har man ingen aning om vad det är som inte funkar, men jag visste precis vilket tillägg som inte fungerade. Vanligtvis föredrar jag att fixa sånt själv, men jag hade inte inloggningsuppgifterna i närheten, så Bineros utmärkta support återställde allt från en backup och nu slipper ni inte mig längre. En dags tystnad var alldeles för länge.

Vi är på lantstället, och i dag väntar middag hemma hos Rs föräldrar. Det var länge sedan jag var där. R har åkt dit några gånger, men oftast bara över dagen och då är det egentligen ingen idé att jag följer med. Åka dit, säga hej, lägga mig och vila, åka hem. Vi sover där i natt, och i morgon är det kalas en gång till, hemma i stan. Jag är inte i toppskick alls efter allt åkande, och det är inte omöjligt att det är ännu värre i morgon efter hemresan. Dålig timing att det har blivit 10 grader kallare sedan i förrgår och dessutom snöstorm – vi sover i en sommarstuga.

Snöflingor, det snöar

Visserligen med element och en liten brasa, men kåken är ihålig. Det blåser rakt igenom den. Dessutom står den direkt på ett berg, så dubbla strumpor och ett par tofflor är ett måste. Räknar kallt med att det är väldigt obehagligt i morgon bitti när jag kliver upp ur sängen där jag har eluppvärmd madrass och värmefilt. Dessutom har vi inte rinnande vatten, så det är lite bökigt. Men det är bara en natt. Det blir en slapp söndag för min del, och ett par extra piller. Om det funkar vore det trevligt med en promenad, kanske kan lura med oss svärisarnas hund. Vad händer hos dig i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/hej-varlden/

2 kommentarer

  1. Fint med nya designen! Jag softar idag med mandalas och överbliven julmat, kanske någon promenad.

    1. Tack! Det låter skönt! Hade planerat en promenad på landet men den där jäkla snöstormen höll oss inomhus – och i dag är vädret hur fint som helst, men vi ska på kalas. Hoppas du får en fin dag!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.