Känner mig uppblåst

Min mage har verkligen varit i olag den här veckan. I början av veckan mådde jag verkligen illa på förmiddagarna, sen gick det över och jag har bara haft ont i magen i stället. Liksom små toppar av magknip och allmänt dålig aptit. Känner mig uppblåst, fast det är liksom inget större fel på magen. What goes in comes out, et cetera. Jag känner mig tjock, men det är mer en känsla än hur jag faktiskt ser ut.

I dag känns det okej, än så länge i alla fall. Lite uppblåst trots att jag inte har ätit något ännu. Brukar ju inte käka så mycket på dagtid, men i dag ska jag fylla på depåerna lite till och från under hela dagen. I kväll ska jag iväg på galej och om jag känner mig själv rätt blir det inte bara en hel massa godsaker i kväll, det bli säkert ett par glas bubbel eller tre också. Det blir nog bra, lite ont i magen är knappast något att ligga hemma för när det vankas partaj på annat håll.

Champagne

Apropå mage och att vara uppblåst, är det någon som har sett reklamen för något slags laxermedel som säger sig kunna lätta din situation om du känner dig förstoppad? Haha, vad då “lätta din situation“? Kan man inte säga eller uttrycka det på något bättre sätt så att det inte låter skittöntigt (med betoning på skit)? Men nej, en del saker kan man ju inte säga i TV…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/kanner-mig-uppblast/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.