Lunch inbokad!

Nu när jag inte jobbar längre har jag ju en hel del energi över till roliga saker, som att träffa folk jag gillar. Därför bjöd jag in mig själv på lunch på gamla jobbet, välgörenhetsorganisationen. Det är ett fantastiskt ställe, och mina vänner som jobbar där är minst lika bra.

Det är lugnast på fredagar, så då dyker jag upp där med medhavd lunch och sitter och pratar ikapp en timme. Sen stör jag alla volontärer och hör vad som har hänt sedan jag träffade dem senast, och går en runda runt kontoret för att hälsa på de som inte jobbar på samma avdelning där jag var.

Det blir toppen. Har ju inte så mycket för mig på dagarna nu, och jag blir snabbt uttråkad. Har ju lite projekt på gång hela tiden för att tjäna en spänn eller två, men det gör jag helst när jag är ensam hemma och verkligen inte kan umgås med någon.

Tre veckor till jul, förresten. Det börjar bli lite bråttom om jag ska hitta julklappar och beställa dem online om det går, men jag har verkligen inte den blekaste aning om vad jag ska ge bort. Får nog ta en sväng med bästa M på stan snart och se mig omkring.

R får bara något litet i år, för han vill egentligen inte ha något av mig. Han tycker att jag ska använda pengarna till något bättre, och så blir det. Han kan få ett par strumpor eller en mutter. Syrran är svårast, hennes dotter är ganska enkel att köpa presenter till fortfarande. Och jag vet ju vad hon gillar, så det är bara att försöka hitta en bra affär. Puh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/lunch-inbokad/

2 kommentarer

    • Piafiadecember 2, 2015 kl. 18:26
    • Svara

    R skruvar på sig och muttrar, tar ett vattenpass på badhuset, drar sen några timmerstockar, gnuggar sig yrvaket i ögonen och hämtar genast en yxa och såg. Klara tog sig en tallrik bågfil ur kylen. Det kan vara gott om man känner sig ur gängorna! Nej, huvudet på spiken ska det vara!!!
    Äh, nu spårade jag ur… 🙂 Vad jag egentligen ville var att tipsa om alla fina ugglemotiv på ÖoB på gardiner, muggar och en massa annat, tänkte på dig. Kolla! Med vänlig hälsning/ Piafia

    1. Hahaha! Det ska jag genast kolla på, tackar!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.